SERVICII

CONSULTANTA WEB DE CARE AI NEVOIE

Pasesti pentru prima oara intr-un domeniu nou? Ai nevoie de cineva care sa te ghideze. Obtii deja rezultate, dar vrei sa te folosesti si mai multi de potentialul mediului online? De ce sa nu ceri ajutorul profesionistilor in online? Intr-un mediu atat de dinamic precum Internetul si promovarea online, reusesc doar cei care se informeaza constant si testeaza idei noi in fiecare zi.

Cu peste 10 ani de experienta in online, in campanii de promovare si in dezvoltarea unor afaceri de succes in acest mediu, specialistii nostri sunt oamenii pe care ii vrei alaturi la inceput de drum sau cand vrei sa treci la nivelul urmator.


Ai intotdeauna unde sa cresti in online si oportunitatile te asteapta la tot pasul, insa trebuie sa inveti sa le recunosti si sa te folosesti de ele. Iti punem la dispozitie experienta noastra in online pentru ca tu sa ai succes mai repede si sa eviti greselile de incepator care te pot costa mult.

Ne place sa obtinem rezultate cat mai rapid, iar serviciul de consultanta web este creat pentru a te invata :

Cum sa desfasori activitatea online si sa imbunatatesti prezenta pe Internet.

Ce ai nevoie pentru a oferi aplicatii functionale utilizatorilor tai..

Cum sa profiti de oportunitatile de dezvoltare prezente in mediul online.

Cum sa alegi designul unui magazin online sau al unui site de prezentare.

Cum sa optimizezi siteul pentru o mai buna indexare de catre motoarele de cautare.

Ce trebuie sa faci pentru a reduce costurile pe termen lung.

Cum sa planifici o campanie de promovare online.

Cum sa integrezi social media pe siteul tau.


Cu cine?

Vei lucra cu specialisti in marketing cu experienta in optimizarea si logistica unui magazin/site online si in ultimele tehnologii Internet.
Te invitam la o discutie si o sesiune de consultanta web. Contacteaza-ne telefonic la numerele 0733.982.759 sau pe e-mail la office@plummedia.ro pentru a stabili o intalnire, a cere o cotatie sau a afla mai multe.

CERE OFERTA DE PRET[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]